EconomieROMÂNIA

Sindicaliștii protestează în fața politicienilor: Încalcă drepturile fundamentale!

Blocul Național Sindical desfășoară joi dimineața o acțiune de pichetare a Congresului PPE, în fața Romexpo pentru a atrage atenția liderilor politici europeni despre „practicile antisindicale din ultima perioadă ale directorului general al Companiei Naționale Poșta Română”.

„Blocul National Sindical desfășoară în aceste momente o acțiune de pichetare a Congresului PPE, în fața Complexului Expozițional Romexpo pentru a atrage atenția liderilor politici europeni despre practicile antisindicale din ultima perioadă ale directorului general al Companiei Naționale Poșta Română. Protestul are loc ca urmare a ultimelor actiuni ale directorului general Valentin Stefan și față de atitudinea sa ostilă. Managerul Poștei Române violează drepturi fundamentale de muncă ale salariaților! Acesta încalcă drepturile fundamentale ale muncii și ale lucrătorilor! În prezent, Valentin Ștefan reprezinta o pată pe obrazul PNL!

Ca organizație sindicală, nu vom tolera practici antisindicale în Poșta Română. Este nevoie de justiție socială pentru lucrătorii poștali! Tot astăzi, astfel de acțiuni de pichetare ale BNS vor avea loc și la sediul Partidului Național Liberal (Modrogan 1) și la sediul C.N. Poșta Română (Dacia 140)”, transmit sindicaliștii.

Protestul apare în contextul în care și miercuri au avut loc proteste la congresul PPE.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Ioana Crețu

Ioana Crețu este o jurnalistă specializată în politică, economie și relații internaționale.

1 comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *