Actualitate

SIS și CNA efectuează sute de percheziții în toată țara la activiștii Partidului Șor. Ilan Șor știa de o săptămână ce planuri aveau cei din „justiția reformată”

Ofițerii SIS și CNA au descins în această dimineață la sute de adrese din R. Moldova. Ei efectuează percheziții într-un dosar de finanțare ilegală și spălare de bani.

Potrivit sursei citate, ei sunt vizați activiști ai Partidului ”ȘOR”. Mai mulți dintre ei au fugit din țară zilele trecute.

Ilan Șor a declarat recent că la indicațiile directe ale conducerii PAS și Maiei Sandu, instituțiile de drept, inclusiv Procuratura Generală, Serviciul de Informații și Securitate, precum și Centrul Național Anticorupție pregătesc o amplă campanie de discreditare a partidului.

„Faptul că în Moldova nu există democrație, ne-am convins cu toții, la alegerile de la Bălți. Ne-am convins că guvernarea nu le oferă oamenilor dreptul de a alege, acesta fiind un drept democratic de bază. Actualul regim are nevoie ca autoritățile locale să fie numite cele care fac ce li se spune. Dar și asta va trece. Este știut faptul că în Moldova sunt deschise dosare penale politice unul după altul, iar opoziția este supusă în fiecare zi la cele mai severe presiuni, dar ceea ce se întâmplă în prezent depășește deja toate limitele și demonstrează că în țara noastră a fost instituit un regim totalitar, care scuipă pe orice regulă și lege”, a adăugat Ilan Șor.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *