Actualitate

Sistem de alimentare cu energie electrică complet modernizat la Aeroportul Internaţional Chişinău

Astfel, a fost construit un nou punct principal de distribuţie şi au fost înlocuite echipamentele învechite din cadrul staţiilor de distribuţie.
AIC se alimentează de la 3 surse de energie independente de la furnizorul ICS “RED UNION FENOSA” prin punctul de distribuţie. În aşa mod, acest punct de distribuţie alimentează 18 staţii de transformatoare, astfel asigurând protecţie triplă a sistemului de alimentare cu energie electrică ceea ce garantează la un nivel înalt siguranţa zborurilor operate de pe aeroportul Chişinău.

Totodată, este necesar de menţionat faptul că pentru a garanta siguranţa distribuirii energiei electrice de la punctul de distribuţie la staţiile de transformatoare s-a efectuat înlocuirea sistemului de cabluri. Astfel, cablajul a fost reînnoit pe o lungime de 29 km.
Staţiile transformatoare sunt utilate cu staţii generatoare ce au fost reînnoite integral. Generatoarele de tipul Caterpillar sunt economice şi sigure în exploatare.

Celulele modulare din gama SM6 Schneider Electric – un lider mondial în echipamente de înaltă tensiune, sunt caracterizate printr-o serie largă de soluţii tehnice, printre care – simplu şi uşor de instalat, comod de operat. Aceste mecanisme de control, monitorizare şi protecţie asigură continuitatea instalaţiilor şi a alimentării electrice.

Avia Invest implementează cele mai eficiente soluţii şi măsuri concrete pentru a asigura efectuarea transportului aerian de pasageri de pe AIC la cele mai înalte standarde de siguranţă.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *