Actualitate

Sisteme de generare a energiei solare vor fi folosite la frontieră

Donarea panourilor solare s-a realizat în prezența șefului interimar al Poliției de Frontieră, Ianuș Erhan, care a mulțumit pentru suportul oferit instituției de frontieră, ținând cont că instalaţiile nu necesită practic nici un fel de întreţinere, ba mai mult sunt o sursă de energie regenerabilă şi nepoluantă.

Astfel, panoul solar cu puterea de 40 W și de 30 W își va aduce aportul în activitatea inspectorilor de frontieră atunci când merg în patrule sau a echipelor mobile, care nu au acces direct la energie electrică industrială în timpul desfășurării misiunilor de patrulare. Instalația este cel mai puternic panou solar portabil Ansun, atat din punct de vedere al voltajului, cat și al amperajului. La acest panou se pot conecta și încărca diverse dispozitive ca telefon, tablet, acumulator auto etc.. Panoul este laminat și poate susține o greutate mare, cât și funcționează la capacitate normală în cazul când folia laminată se zgarie. Celulele solare laminate au garanție 25 de ani.

Cu referire Rucsacul Solar Activ 6.5W cu panou solar detașabil de putere 6,5 w, acesta poate încărca divice de dimensiuni mici. Rucsacul este dotat cu un minipanou solar detașabil, fiind purtat pe spate, conferă un confort deosebit.

De menționat că donarea acestor sisteme de generare a energiei solare aplicate a avut loc în contextul marcării Zilei Poliției de Frontieră. 

TIMPUL.MD

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *