Social

Situaţia din trafic: În unele localităţi din Nord se circulă cu dificultate

Astfel, circa 245 de persoane şi 213 unităţi de tehnică au fost antrenate în lucrările de deszăpezire şi curăţire a gheţei de pe drumuri.

Echipajele poliţiei rutiere patrulează pe traseele Chişinău – Bălţi, Chişinău – Ungheni, Chişinău – Leuşeni, Chişinău – Hânceşti, Chişinău – Cimişlia, Chişinau – Băcioi, Chişinău – Anenii Noi. 

Potrivit ultimelor informaţii, cinci persoane au fost internate în spital cu simptome de hipotermie, iar alte trei şi-au pierdut viaţa în incendii. Toate victimele incendiilor produse în ultimele 24 de ore sunt persoane cu vârstă înaintată, care erau singure în casă: un bărbat de 74 de ani din satul Jeloboc, raionul Orhei şi două femei de 70 de ani şi, respectiv, 82 de ani din raionul Călăraşi şi Glodeni. 

Meteorologii prevăd în continuare cer predominant noros, pe spaţii extinse vor cădea precipitaţii slabe, noaptea şi dimineaţa izolat moderate, local puternice. Izolat se va semnala ceaţă, depuneri complexe şi polei. Local va viscoli. Pe drumuri se va menţine gheţuş. Vântul va sufla din sectorul de nord moderat la puternic, ziua cu intensificări. Temperatura aerului noaptea va oscila în fond între -8…-13°С, izolat în jumătatea de sud a republicii -3.. -8°C. Pe 7 februarie vremea se va răci considerabil.

Timpul.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *