Actualitate

Situaţia financiară a Televiziunii Române va fi dezbătută în Parlament în prezenta lui Cioloș

Discuţia are loc după ce preşedintele-director general interimar al SRTV, Irina Radu, a atras atenţia asupra problemelor instituţiei. Şedinţa va începe la ora 14:00.

Dezbaterea pe subiectul TVR vine la nici o săptămâna după ce premierul a fost prezent în Senat pentru a oferi explicaţii cu privire la decizia ANAF de a notifica televiziunile trustului Intact că trebuie să evacueze sediile în care îşi desfăşoară activitatea.

În timpul şedinţei respective, Dacian Cioloş i-a transmis preşedintelui Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, că va discuta şi despre situaţia TVR. "Consiliul de Administraţie care este chemat să găsească soluţii la problemele care se află acolo este numit de către Parlament, pot să va asigur întreagă colaborare din partea Guvernului pentru a găsi soluţii, în limitele legii. Chiar înainte de a intră la dezbaterea de astăzi, am sugerat domnului preşedinte Tăriceanu să avem o discuţie pe această tema", a transmis premierul la respectivă şedinţa.

Anul trecut, Irina Radu a transmis Parlamentului o scrisoare prin care informa că este posibil că TVR să nu transmită Campionatul European de Fotbal din cauza că nu are banii necesari pentru cumpărarea drepturilor TV şi că televiziunea face eforturi "uriaşe" pentru a supravieţui.

sursa: ziare.com

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *