CSI / Rusia

Situație critică în Rusia cu mobilizarea, rușii nu vor să intre în armată și să moară în Ucraina

Rusia nu poate recruta soldați în regiunea Caucazului de Nord pentru a lua parte la războiul împotriva Ucrainei. Motivul principal este lipsa de dorință a populației din această regiune de a participa la ostilități.

Acest lucru se precizează în rezumatul operațional al Statului Major al Forțelor Armate ale Ucrainei de la ora 18.00.

În legătură cu situația critică care s-a dezvoltat odată cu recrutarea unităților de luptă, comanda forțelor armate ale Federației Ruse intenționează să demareze o nouă mobilizare la nivel național. Conform planului, mobilizarea, pentru a o ascunde, se va efectua în paralel cu recrutarea planificată pentru serviciul militar.

Amintiți-vă, conform informațiilor ucrainene, Federația Rusă atrage locuitorii din regiunile Ucraine aflate sub ocupație, în războiul cu Ucraina, care nu sunt supuși conscripției. În primul rând, aceasta îi privește pe angajații „întreprinderilor strategice”, cărora până acum li se garanta „rezervări”.

Mai multe brigăzi mobile lucrează în zona ocupată din Donbass, care opresc vehicule în căutarea bărbaților de vârstă militară.

Rușii nu vor să intre în armată

Rușii evită mobilizarea prin toate mijloacele. Ei scriu rapoarte, se mutilează și se ascund. Și una dintre unitățile cu experiență ale forțelor speciale ale armatei ruse în forță a refuzat să participe la noi încercări de a asalta Mariupol.

Potrivit comandamentului Forțelor Armate ale Ucrainei, peste 80% dintre soldații din unitățile individuale ale armatei ruse refuză să continue lupta . Iar comandanții interzic demiterea soldaților ruși dacă contractul lor s-a încheiat.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *