Politică

Slusari acuzat că l-ar fi ajutat pe Filat să cumpere tehnică pentru Caravita

Compania Caravita a fost administrată de nașul lui Vlad Filat Ion Rusu, care recent a fost condamnat la 5 ani de închisoare pentru spălare de bani prin intermediul creditelor contractate fraudulos de la Banca de Economii.

În cadrul unei emisiuni la TV7, Slusari a confirmat că este dealer de asigurări, dar a infirmat că ar fi asigurat tehnica de la Caravita, scrie Moldova24.

Amintim că Alexandru Slusari este și unul din liderii Platformei DA care a organizat proteste în centrul Chișinăului. Recent au fost dezvăluite legăturile strânse dintre Platformă și Partidul Liberal Democrat, condus de Vlad Filat, PLDM încercând pe diferite căi să promoveze acțiunile și revendicările acesteia.

Compania Caravita a fost implicată în mai multe scandaluri, inclusiv de spălare de bani de la Banca de Economii, fapt pentru care a fost condamnat administratorul acesteia Ion Rusu, cumnatul și nașul de cununie al lui Vlad Filat. Recent, pe internet a fost difuzate imagini video în care Vlad Filat și Valeriu Streleț ”inspectează” tehnica agricolă performantă și scumpă de la Caravita.

sursa: 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *