Internațional

ȘOCANT! „I-a dat foc când încă era în viață”. Un tânăr și-a incendiat fratele pentru 300 mii de euro

O crimă îngrozitoare a șocat comunitatea din orașul Lettere, provincia Napoli, Italia. Un tânăr în vârstă de 36 de ani a fost arestat pentru omor, fiind acuzat că și-a ars de viu fratele cu trei mai mic, pentru a încasa cei 300.000 de euro din asigurarea de viață a acestuia. Anchetatorii susțin că victima ar fi fost incendiată când încă era în viață.

La 13 zile de la moartea fratelui său Domenico Martone, găsit carbonizat într-o zonă rurală din provincia Napoli, Antonio Martone a fost arestat și este acuzat de cea mai graoznică dintre crime: fratricid. Potrivit reconstrucției făcute de carabinieri, Antonio și-ar fi ucis fratele pentru a pune înhața cei 300.000 de euro, bani care i-ar fi revenit de pe urma asigurării de viață, fiind singurul beneficiar.

Antonio este acuzat de omor premeditat și cruzime. Conform verificărilor efectuate de polițiști, bărbatul de 36 de ani și-ar fi ucis fratele, dându-i foc când acesta era încă în viață, scrie La Repubblica.

Planul lui Antonio era să ia banii și să fugă cu logodnica lui în Thailanda.

Trupul lui Domenico încă ardea când a fost găsit

Cadavrul carbonizat al lui Domenico Martone a fost găsit de carabinieri în via San Paolo din Lettere, după ce au fost alertați de localnicii care observaseră flăcări și o coloană de fum care se ridica în zona unui teren agricol.

Când a fost găsit, trupul bărbatului încă ardea, zăcând sub o magazie. Mașina lui era parcată pe o mică alee de țară, la câteva sute de metri distanță, iar analiza imaginilor de pe camerele de supraveghere a permis reconstituirea ultimelor momente din viața victimei.

Ulterior, oamenii legii au constatat prezența la locul faptei, într-un moment compatibil cu cel în care s-a săvârșit omorul, a fratelui lui Domenico. Au fost reconstituite traseul parcurs de acesta din urmă, fuga de la locul crimei, dar și momentele imediat următoare faptei.

Concluzia procurorilor este că bărbatul de 36 de ani și-a atacat fratele și l-a incendiat când acesta din urmă era încă în viață. Motivul ar fi fost să pună mâna pe banii de pe poliția de asigurare de viață a lui Domenico, el fiind singurul beneficiar.

Sursa: Observatornews.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Ioana Crețu

Ioana Crețu este o jurnalistă specializată în politică, economie și relații internaționale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *