Social

ȘOCANT! La stropit cu accetonă și i-a dat foc. Un bărbat din Soroca, reținut de oamenii legii

Un bărbat a fost reținut, după ce și-a stropit vecinul cu acetonă și i-a dat foc cu un chibrit. Incidentul a avut loc marți dimineața în jurul orei 07:40, în localitatea Vădeni, din raionul Soroca.

Oamenii legii au fost sesizați în această dimineață de către soția victimei, o femeie în vârstă de 55 de ani, care le-a spus că vecinul l-ar fi chemat pe soțul ei în ospeție, după care l-a stropit cu acetonă și l-a incendiat, scrie Echipa.md.

Imediat, la fața locului a intervenit un echipaj medical, dar și grupul operativ din cadrul IP Soroca. Victima s-a dovedit a fi un bărbat în vârstă de 60 de ani, care în urma incidentului s-a ales cu multiple arsuri pe diferite părți ale corpului.

Ulterior, acesta a fost preluat de ambulanță și transportat de urgență la Spitalul raional Soroca, unde a fost internat în Secția de Chirurgie fiind diagnosticat cu arsuri termice și chimice de gradul I și III, în special pe 9% din suprafața capului.

Angajații IP Soroca au inițiat un proces penal pentru tentativă de omor, iar vecinul victimei, un bărbat de 55 de ani, a fost reținut pentru 72 de ore.

În cadrul procesului penal urmează să se se stabilească toate circumstanțele în care s-a produs incidentul, dar și mobilul care l-a făcut pe individ să recurgă la aceste acțiuni criminale.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *