Social

ȘOCANT! O tânără și-a pus bebelușul nou-năsut în congelator, după ce l-ar fi născut fără suflare

În seara zilei de luni 23 ianuarie, poliția a fost sesizată de către medici, care au comunicat că o tânără de 20 de ani s-a adresat la ei după ajutor medical, după ce ar fi născut la domiciliu.

Doctorilor le-au trezit suspiciuni faptul că, femeia s-a prezentat la instituția medicală fără copil, declarând că acesta s-ar fi născut fără suflare, transmite Echipa.md.

Ulterior, grupa operativă s-a deplasat la locul de trai al tinerei stabilind că, la 22 ianuarie, aceasta a născut un copil în condiții casnice. Femeia a declarat polițiștilor că la naștere, copilul nu prezenta semne de viață și a decis să-l pună în congelator, ca ulterior să-l înmormânteze.

Astfel, în rezultatul examinării medico-legale, la domiciliu, urme de moarte violentă nu au fost depistate pe corpul copilului, acesta fiind îndreptat la Centrul de medicină legală, pentru efectuarea expertizei și stabilirea exactă a cauzei și momentului decesului.

Totodată, oamenii legii au stabilit că tânăra a încercat să ascundă sarcina în localitatea de baștină, iar cu puțin timp înainte de naștere aceasta a închiriat un apartament în Capitală.

Pe caz a fost inițiat un proces penal, în cadrul căruia urmează a fi efectuate acțiuni de urmărire penală pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *