Externe

ȘOCANT! Român omorât pe o autostradă din Ungaria: 40 de mașini au trecut peste corpul lui

Duminică seara, un român a fost victima unui accident teribil în Ungaria. Bărbatul ar fi vrut să traverseze autostrada M0 și a fost lovit de o mașină, presupunându-se că a murit pe loc. Șoferul și-a continuat drumul. Mai mult, timp de 20 de minute, nimeni nu ar fi oprit, iar peste cadavru se estimează că ar fi trecut 40 de mașini. Bucăți din cadavru au fost găsite și la jumătate de kilometru distanță față de locul impactului, transmite Digi24.

Potrivit RTL, victima acestui accident îngrozitor era un bărbat de 92 de ani, turist. Poliția îl caută pe șoferul care l-a lovit prima dată.

Accidentul s-a petrecut la kilometru 6 al autostrăzii, în momentul în care bătrânul a vrut să traverseze, evident, neregulamentar. A coborât dintr-un autocar în zona de odihnă Annahegyi și ar fi vrut să ajungă la un magazin aflat vizavi.

Poliția spune că șoferul care l-a lovit și-a continuat drumul și este acum căutat de poliție. Departamentul de Poliție Rutieră Érdi a deschis dosar penal. Se pare că bătrânul a fost lovit de șoferul unui Mercedes Sprinter gri, cel mai probabil înmatriculat în străinătate.

RTL spune că zeci de șoferi au trecut peste cadavrul bătrânului – poliția estimând că este vorba de 40 de mașinini – chiar și cu viteză de 100 km/h și au dus rămășițele umane și la jumătate de kilometru.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *