Social

ȘOCANT. Strășeni: Mai multe persoane, inclusiv bătrâni, traversează calea ferată pe sub tren. O femeie a murit după ce o locomotivă a strivit-o

Mai multe persoane, printre care bătrâni, au fost surprinse cum traversează calea ferată pe sub tren, imediat după producerea unui accident fatal cu implicarea unei locomotive și unei femei.

În imaginile expediate în adresa redacției Știri.md, se poate observa cum oamenii trec pe sub un tren care a staționat în gară.

Astfel, potrivit martorului, incidentul s-a produs la Strășeni.

Deși,la fața locului, a intervenit și un polițist ca să-i oprească pe oameni care traversau, aceștia nu s-au arătat prea deranjați.

„Trenul numai ce s-a oprit, la Strășeni, nimeni nu știe pe câte minute. Lumea uitați-vă ce face”, a spus bărbatul care a înregistrat imaginile.

Menționăm că în zonă se află o pasarelă special amenajată pentru a traversa calea ferată, însă oamenii au evitat-o, punându-și viața în pericol.

Contactată de sursa citată, ofițerul de presă Mariana Didenco a spus că din nefericire, o femeie a murit după ce o locomotivă a strivit-o.

Accidentul s-a produs duminică, 15 octombrie, în jurul orei 10:00.

„La fața locului polițiștii au stabilit preliminar că o femeie de 62 ani, în timp ce se deplasa prin apropierea  căii ferate, în preajma gării feroviare Strășeni, femeia a fost atinsă de partea caroseriei unei locomotive.

Urmare a impactului, femeia a căzut jos, fiind transportată la spitalul raional pentru îngrijiri medicale”, a mai adăugat Didenco.

Cazul este înregistrat și documentat de către polițiști pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


1 comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *