Economie

SOCIALISMUL JOS, ECONOMIA SUS!

Cum au sugrumat sindicatele, cum a sărit economia! Ratingul Spaniei a sărit de la „negativ” la „stabil” și apoi la „pozitiv”, în doar câteva luni!

Moody’s spune clar și de ce: reformele făcute de premierul spaniol Mariano Rajoy au crescut competitivitatea economiei spaniole, care acum e în stare să facă față mai bine CHINEI.

Ce a facut, concret, Mariano Rajoy? Cu ce i-a enervat pe comuniști?

A simplificat concedierile. Da bă, românilor, ați auzit corect: e bine pentru firme și pentru economie să vă dea patronul afară, când vrea mușchiu’ lui. Și e și corect: că ia decizia pe banii lui, baaaaa….nu pe ai Statului…nici pe ai voștri…Stiți ce-i aia “banii lui”?

A scazut taxele și a mai taiat din ajutoarele sociale (dăcă lumea primește bani gratis de la Stat, la ce dracu’ să muncească?)

Toate poveștile alea idioate, de stângă, cu “stimularea consumului” prin taxe (adica iei bani de la firme, cu scuza că ajung, cică, tot la firme) s-au dovedit aberante. Criza din ultimii 5 ani (și țările care ies acum din ea) sunt cea mai bună dovadă.

Chiar nu-ți trebuie premiul Nobel la economie, ca să îți dai seama de chestiile astea. Trebuie doar să fii normal la cap și să ai o logică simplă.

Ei bine, socialiștii nu au așa ceva!

Vedeți fata asta plină de sânge?

E o studenta socialistă spaniolă, care urla pe străzi contra „exploatatorilor” capitaliști, fasciști etc. etc. Poliția spaniolă a umplut-o de sânge. N-a mai stat de discuții economice cu ea, n-au mai stat să-i predea lecții de istorie: pur și simplu i-au rupt gura.

Ce trebuie să facem?

Să le rupem dinții! Și ziariștilor comuniști. Și cititorilor comuniști (studenți, pensionari, orice). Și feisbucilor comuniste. Și politrucilor comuniști. Adică tuturor care vor să trăiască pe banii noștri, cu forța, că cică „ei sunt boborul”.

Las’ că-ți scoatem noi, corporațiile, democrația pe nas, băi bobor falimentar!

Mihai Giurgea
capitalismpepaine.com

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *