Politică

Socialiștii fac ordine sărind la bătaie (FOTO – VIDEO)

Ion Ceban, prezent şi el în sala, l-a tras de urechi pe Dorin Chirtoacă. În susţinerea acestuia au sărit câţiva membri ai consiliului municipal. În final între ei s-a iscat o altercaţie.

Până la începerea şedinţei, Dorin Chirtoacă a îndemnat poliţia să constate încălcările de lege care au loc la şedinţa. "Eu văd încălcări contravenţionale, dacă nu pot fi reţinuţi acum, atunci după să li se aducă la cunoştinţă."

Socialiştii s-au luat de viaţă personală a primarului. "Eu încă nu l-am văzut pe Dorin cu fete."

La scurt timp pe pagina sa de socializare, primarul a prezentat si poziția sa cu privire la acest incident: ”Pupsicii şi tuzicii lui Putin – Usatii, Cebanu, Novac, Petcov, au venit astăzi la primărie "să facă ordine la Chişinău"… Pupsicul principal – Usatii, a încurcat primăria şi oraşul, în loc de Bălţi a nimerit la Chişinău şi împreună cu ceilalţi şi-au arătat nivelul de haimanale, cică sunt şi deputaţi din Parlament, unii… Acuma Putin o să va tragă pe voi de urechi "za proval operaţii"! Mulţumim pentru publicitate electorală, tocmai am depus dosarul pentru alegerile la Primăria Chişinău din 14 iunie! Va felicit, aţi pierdut de pe acum!” a scris Chirtoacă pe facebook.

 

sursa: protv.md/timpul.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *