Actualitate

Socialiștii „împart” diplome și bani. Dodon PLĂTEȘTE studenților și le interzice să vorbească despre unire (VIDEO)

Astăzi a avut loc un concert dedicat absolvenților organizat de președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, la care s-au prezentat doar câteva zeci de oameni.

În cadrul evenimentului „Generația Viitorului”, Igor Dodon a oferit diplome pentru 100 de absolvenți care au promovat examenul de bacalaureat. Un absolvent, care a rugat să-i păstrăm anonimatul, a declarat că Partidul Socialiștilor le-a plătit absolvenților câte 150 de lei pentru a le asigura transportul până în Chișinău și ca să NU vorbească în fața camerelor despre Unirea Republicii Moldova cu România.

„Ne-a organizat, ne-a dat bani de drum Partidul Socialiștilor. Ne-a dat bani un deputat, nu i-am reținut numele. A fost la noi în raion ca să rezolvăm situația dată, să vedem cum ajungem la Chișinău. Am hotărât că ne dă câte 150 de lei de om care să ne iasă drumul. Ne-a dat bani pentru transport, în schimb să nu vorbim despre Unire. N-am auzit personal, mi-a spus o colegă”, a mărturisit acesta.

Amintim că Dodon ar fi achitat acestor artiști milioane de lei. Cu toate acestea, aparent, tinerii n-au dorit să participe la o asemenea „manifestare”.

Tot astăzi, o absolventă a refuzat diploma lui Dodon: „Asemenea festivități nu mă onorează”, a declarat tânăra.

Sursa: 10tv.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *