Actualitate

Socialiștii sunt gata să organizeze dezordini prin R. Moldova ca să-l scape pe Dodon de la închisoare

Fostul președinte al Republicii Moldova, Igor Dodon, aflat în arest la domiciliu, a declarat că în toamna va avea loc un colaps în administrația publică și o explozie socială din cauza seriei de eșecuri politice și economice ale actualelor autorități, scrie publicația rusească Gazeta, citată de Rador.

El a făcut aceste declarații într-un interviu acordat publicației ”Komsomolskaia Pravda” din R. Moldova.

”Deja este clar pentru toată lumea: situația se înrăutățește pe zi ce trece, nu se va îmbunătăți, cu acest guvern. În toamna sau la iarnă situația va exploda. Sistemul de stat în sine nu va supraviețui cu o astfel de guvernare, care se află într-un haos total. Acest sistem pur și simplu se va destramă. La un moment dat, poate chiar în toamna, nu va mai putea funcționa”, a spus Dodon.

Fostul președinte crede că după ce cetățenii vor primi primele note de plata pentru încălzire, vor începe proteste în masă.

”Și nu va conta dacă cineva este pro Rusia sau cineva este pro Europa. Vor apărea tabere de corturi în raioane, la Chișinău, în sate. Dacă mâine apare un astfel de oraș format din corturi în centrul Chișinăului, va asigur, chisinauienii vor pregăti cine calde pentru locuitorii săi! Pentru că ei să poată protesta împotriva Maiei Sandu”, a spus Dodon.

Igor Dodon, care a pierdut alegerile prezidențiale în noiembrie 2020, este investigat în patru dosare penale și riscă mai mulți ani de închisoare.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


1 comentariu

  1. Tavarici Dodonoff isi face iluzii cu
    revolutzia sa de catifea din toamna.
    Acest domn nu stie un amanunt
    capital !:::: Ca basarabenii sunt acum
    mai desteptzi decat in timpul cand
    monsieur Dodonoff era prezidant.
    Pentru ce ????? Pentruca acum basa
    rabenii au intzeles diferentza intre
    kremlin si grupul UE , SUA si NATO.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *