Social

Socialistul Dodon i-a transmis un mesaj de felicitare susținătorului fascistului Putin, Patriarhul Kiril

Tradițional, socialistul Igor Dodon, i-a transmis un mesaj de felicitare patriarhului Kiril cu ocazia aniversării încoronării. Acesta i-a urat sănătate și puteri pentru a-și continua misiunea, transmite Știri.md.

”Sfinția dumneavoastră, Vă felicit cu ocazia aniversării încoronării.

Prin dedicația Dvs. biserica, pe lângă misiunea sa primordială, rugăciuni pentru mântuirea oamenilor, a ajuns să-și îndeplinească serviciul social, să lupte pentru păstrarea tradițiilor noastre creștine, să susțină moralitatea în societate. Cred că în ciuda tuturor provocărilor, poporul nostru își va păstra cu grijă credința ortodoxă și valorile tradiționale.

Vă doresc din suflet multă sănătate și cu ajutorul lui Dumnezeu să vă continuați munca pastorală grea, în folosul întregii noastre Biserici Ortodoxe”, a scris Dodon.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


comentarii

  1. Da, Iisus ar fi desigur mandru de acesti doi buni crestini, care sunt aidoma cum isi imagina el crestinii: sinceri, curati in suflet si mai ales cu credinta adevarata in dumnezeu. In preacucernica poza lipseste din pacate crestinul crestinilor, Vladimir Vladimirovici, mai numit si Painea-lui-Dumnezeu. Probabil tocmai era la biserica, sa se roage pentru mantuirea Ucrainei…

  2. La tămâioșii ăștia pravoslavnici de paradă rusească. nici măcar flegma nu-i ortodoxă, darămite duhnelile lor verbale, iar vladimironositul este uns cu toate alifiile, numai cu mir nu! Până și ”Tatăl nostru” îl hondrănesc pe dos, spre veșnica lor afurisenie și pierzanie: tătucul nostru care ești în kremlin, sfințească-se nebunia ta, vie împărăția ta țaristă și imperialistă, facă-se voia ta nătângă, precum pe pământ așa și în neființă… Eretici comunistoizi, coșcogeamite zdohnituri ambulante de obsedați mintal!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *