Actualitate

Șoferi de microbuze trași pe dreapta:Amendați pentru încălcarea regulilor de transportare a pasagerilor

Verificările au fost desfășurate la ieșirile din capitală. În urma acestora, doar în municipiul Chișinău, inspectorii ANTA au întocmit 11 procese-verbale cu privire la contravenție, iar inspectorii SFS – 13 procese-verbale, a specificat Ministerul Economiei și Infrastructurii într-un comunicat de presă, citat de Moldpres.

„Acțiunile de control inițiate au scopul de a verifica corectitudinea prestării serviciilor de transport al pasagerilor, precum și starea tehnică a unităților de transport. În timpul verificărilor, inspectorii au îndemnat călătorii să-și revendice drepturile, inclusiv prin solicitarea tichetului de călătorie. Asemenea acțiuni vor fi efectuate sistematic”, a declarat secretarul de stat al Ministerului Economiei și Infrastructurii, Serghei Bucataru, prezent la efectuarea controalelor.

Acțiunile de control au loc după ce săptămâna trecută, ministrul Economiei și Infrastructurii Chiril Gaburici a convocat o ședință cu angajații ANTA, în cadrul căreia a cerut întreprinderea unor măsuri pentru soluționarea problemelor din transport.

Sursa: 24h.md


Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *