Justiție

Șoferul care a lăsat-o pe Marcela Paladi fără picioare: „Gheorghe Begu o face pe victima, că a rămas fără serviciu. Eu tot am rămas fără job, fără familie, fără nimic” VIDEO

Procurorii au cerut 4 ani și 8 luni de închisoare, în penitenciar de tip deschis, pentru șoferul Gheorghe Begu care a lăsat-o pe Marcela Paladi fără picioare. Marcela Paladi susține că așteaptă să se facă dreptate și că trebuie să răspundă în fața legii.

„Data trecută și-a cerut iertare, acum a făcut-o pe victima – cum va sta închis, condițiile de acolo îi vor lăsa sechele psiho-emoționale, s-a plâns că a rămas fără job, dar eu tot am rămas fără job, fără familie, fără nimic în principiu.

Așteptăm să se facă dreptate. Să răspundă în baza legii, asta e tot”, a spus Marcela.

Decizia va fi pronunţată pe 3 mai. Acum o săptămâna a început procesul pe caz.

Recent s-au împlinit 2 luni de la cumplitukl accident d e pe Viaduct care a lăsat-o pe Marcela Paladi fără picioare. Până astăzi șoferul nu a fost reținut, fiind cercetat în libertate, iar tânăra spune că nu a primit niciun apel de la el.

După 3 săptămâni în spital, tânăra rămasă fără picioare, după accident a fost externată de la spital. „Mă întorc acasă cu zâmbetul pe buze, cu speranță în suflet și mai puternică ca niciodată”, a scris Marcela pe pagina sa de facebook.

Cauza penală pornită privind accidentul de pe Viaduct în care Marcela Paladi, tânăra de 25 de ani, a fost lăsată fără ambele picioare, a fost expediat la Procuratura municipiului Chișinău. Informația a fost confirmată pentru UNIMEDIA de Violina Moraru, consultant al Procurorului, responsabil de comunicare cu mass-media.

Sora Marcelei Paladi, tânăra de 25 de ani care a rămas fără picioare după ce a fost prinsă între două mașini în urma unui accident rutier, susține că aceasta a fost mereu activă, a dansat de la 8 ani și a participat la competiții în afara țării, unde a fost premiată cu locuri de top. La moment, familia sa adună bani pentru proteze, care sunt foarte costisitoare.

Tânăra de 25 de ani, care a fost lovită de un BMW pe viaduct și i-au fost amputate ambele picioare cere ajutor. ”Vreau să trăiesc! M-am născut a doua oară, la terapie intensivă, în momentul când mi-am revenit. Ajutați-mă vă rog, am nevoie de suport financiar pentru a putea face față cheltuielilor”, a menționat aceasta într-o postare.

Imagini horror de la accidentul în care o tânără a fost strivită între 2 mașini. Victima a stat întinsă pe traseu și striga de durere. ”I-a rupt picioarele”, a spus bărbatul, care a filmat.

Sursa unimedia.info

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *