Social

Șoferul de 24 de ani care a provocat accidentul de la Comrat era beat criță: Pe numele lui ar mai fi existat și alte două cauze penale, dar au fost închise

Șoferul în vârstă de 24 de ani, care a provocat accidentul de la Comrat, era în stare de ebrietate avansată. Avocata victimelor, Gabriela Kornacker, a declarat pentru Ziarul de Gardă că, potrivit expertizei, concentrația de alcool era 1,25 promile, scrie Realitatea.md.

Astfel, conform surselor citate, sora copilei în vârstă de 12 ani, decedată în urma accidentului, a suportat două intervenții, mama ei a fost deja externată, dar are probleme neurologice, iar o altă victimă urmează să mai suporte o intervenție.

Șoferul se află acum sub control judiciar. Conform ZdG, bărbatul a fost condamnat anterior și a efectuat 140 de ore de muncă neremunerată în folosul comunității. Pe numele lui ar mai fi existat și alte două cauze penale, dar acestea nu au ajuns în judecată și au fost închise.

Informația deocamdată nu a fost confirmată.

Vă amintim că la 3 august 2022, la Comrat s-a produs un grav accident. În urma acestuia, 6 persoane au fost transportate la spital, iar o minoră de 12 ani a decedat.

Potrivit Poliției Republicii Moldova, tragedia s-a produs în jurul orei 01:33 la Comrat.

Ulterior, la fața locului, oamenii legii au stabilit preliminar că un tânăr în vârstă de 24 de ani, aflându-se la volanul unui automobil de model BMW, a pierdut controlul asupra volanului și a intrat pe banda de sens opus, tamponând frontal un Renault, condus de un bărbat de 29 de ani. 

Conform oamenilor legii, un tânăr de 24 de ani, conducând un BMW, a pierdut controlul volanului și a intrat pe contrasens, tamponând frontal un Renault la volanul căruia era un bărbat de 29 de ani. În Renault se aflau trei pasageri: o femeie de 35 de ani și cele două fiice minore ale ei.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *