Justiție

Șoferul implicat în accidentul de la Ghidighici, soldat cu decesul a două persoane, va sta 30 de zile în arest preventiv

Șoferul implicat în accidentul de la Ghidighici, soldat cu decesul a două persoane, a primit arest la domiciliu pentru 30 de zile. Aceasta este decizia magistraților din cadrul Judecătoriei Chișinău, sediul Ciocana, Procurorii contestă decizia instanței.

Judecătoria Chișinau sediul Ciocana, a admis parțial demersul procurorilor și a dispus plasarea în arest la domiciliu a învinuitului pe o perioadă de 30 de zile. În plus, s-a dispus ridicarea provizorie a permisului de conducere a mijloacelor de transport, potrivit Procuratura Generală (PG), transmite Agora.md.

Nefiind de acord cu încheierea instanței, procurorii au contestat-o cu recurs la Curtea de Apel Chișinău. Procurorii au solicitat plasarea în arest preventiv a acuzatului.

Vă amintim că în seara zilei de 9 iunie, în jurul orei 22:35, în comunca Ghidighici, s-a produs un grav accident. Teribilul accident s-a soldat cu decesul unei femei și a copilului său. Unul dintre șoferi era în stare de ebrietatea, informează Poliția.

Potrivit informațiilor preliminare oferite de oamenii legii, un BMW, condus de un bărbat în vârstă de 34 de ani care a pierdut controlul asupra volanului s-a tamponat violent într-o Skoda, condusă de un tânăr de 25 de ani.

Astfel, în urma impactului, la locul accidentului rutier au decedat mama de 32 de ani și fetița sa de 7 luni care se aflau în Skoda. Iar bărbatul și un alt copil de 4 ani din aceeași mașină au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

Fiind testat cu aparatul Drager, s-a constatat că șoferul BMW-ului era în stare de ebrietate la volan. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *