Actualitate

Șoldănești: Un băiețel de șase ani a fost omorât de propriul tată (VIDEO)

Drama a avut loc în satul Vadul-Raşcov. Mama minorului a povestit pentru impulstv.com că era la lucru cu ziua. Seara, a intrat în casă şi şi-a găsit mezinul la podea. Băieţelul era însângerat şi i-a cerut mamei să îl scoată afară pe prag. Acestea au fost ultimele lui cuvinte.

Femeia mai spune că nu ştie ce s-a întâmplat. În casă era doar fiul şi soţul ei. Bărbatul stătea în pat iar lângă el era şi un obiect contodent cu care şi-ar fi lovit odrasla. Ea imediat a anunţat poliţia şi ambulanţa. Ajunşi la destinaţie, medicii au reuşit doar să constateze decesul pacientului, iar poliţia a reţinut suspectul.

Oamenii din partea locului susţin că tata avea dereglări psihice. Acest lucru l-a confirmat şi soţia acestuia. Femeia a menţionat că bărbatul avea halucinaţii. În ultimul timp, el avea vedenii şi vorbea de unul singur. Starea lui de sănătate se agravase acum o săptămână, când agresorul a şi fost internat la spitalul din Şoldăneşti. Medicii au constat că pacientul suferă de delir alcoolic.

Vecinii sunt de părere că problemele în această familie sunt mai vechi de o săptămână. Tata îşi agresa permanent feciorul.

În familia Josan creşteau şi se educau doi copii minori. Primul fiu are grad de invaliditate. Mama spune că disabilitatea primului copil e din cauza soţului. În timpul sarcinii, acesta ar fi lovit-o în regiunea abdomenului. Potrivit informaţiilor oferite la Inspectoratul raional de poliţie, suspectul a fost reţinut. Oamenii legii au iniţiat dosar penal conform articolului 145 al Codului penal, omor intenţionat, care prevede privaţiune de libertate pe un termen de la 10 până la 15 ani.

provincial.md

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *