Actualitate

Solistul trupei Goodbye to Gravity, Andrei Găluț, s-a trezit din comă

Andrei Găluţ a fost transferat, în 7 noiembrie, în Spitalul Crucii Roşii din Beverwijk, Olanda. El ar putea să nu mai cânte niciodată, din cauză că dincolo de arsurile pe care le-a suferit, în incendiul din clubul Colectiv, pe 45% din corp, artistulului i-au fost afectate corzile vocale şi întreg aparatul respirator. Iubita lui, Mădălina Strugaru, rănită în incendiu, a murit, joi, la spitalul Floreasca din Capitală.

În ziua incendiului, chitariştii Vlad Ţelea şi Mihai Alexandru s-au numărat între cei 26 de oameni care au murit.

Toboşarul Bogdan Enache a murit, duminică dimineaţă, după ce a fost transportat cu un avion SMURD la un spital din Elveţia. Aeronava s-a întors în România, pentru că starea toboşarului devenise critică. El şi-a pierdut viaţa în camera de gardă a Spitalului de Arşi din Bucureşti, după ce a făcut stop cardiac.Basistul Alexandru Pascu, fiul vicepreşedintei Federaţiei Internaţionale de Scrimă (FIE), Ana Pascu, a murit, miercuri, în ziua în care a fost transferat în Franța de la Spitalul Floreasca din Capitală. Tânărul a murit pe aeroportul din Paris. În urma incendiului, Alex Pascu a fost internat, în stare gravă, la Spitalul de Urgenţă Floreasca, iar familia lui a încercat, săptămâna trecută, să îl transfere într-un spital din Germania, însă starea lui s-a înrăutăţit şi exista riscul să apară complicaţii în timpul transportului.

În acest moment, în spitalele din Bucureşti mai sunt 56 de persoane. 13 dintre victime sunt în continuare în stare critică. 30 de răniţi au fost transferaţi până acum la clinici din străinătate.

sursa: romanialibera.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *