Frumusețe

Soluţii anticelulită

 Lipsa miscarii favorizeaza sau agraveaza celulita pentru ca incetineste circulatia sanguina si limfatica, favorizand retentia de lichide la nivelul picioarelor. Mai precis, facand putina micare, nu soliciti la maximum pompa piciorului, acea pernuta venoasa aflata sub arcul plantar care, la fiecare pas impinge sangele in sus. Mai mult decat atat, la formarea pielii cu aspect de coaja de portocala contribuie si pozitia gresita, tipica celor care petrec ore in sir in fata biroului.

Solutii anticelulita
Poti apela la o metoda extrem de simpla, care ajuta la arderea caloriilor : miscarea degetelor de la picioare, ridicarea in picioare pentru a dezmorti genunchii, schimbarea deasa a pozitiei pe scaun. Toate acestea iti vor permite sa arzi 350 de calorii pe zi, fara nici un efort.
Alta metoda pentru a obtine contururi mai bine definite evitand mersul la sala este sa parcurgi cat mai multi pasi pe jos, fie in drumul tau spre serviciu, fie inapoi, spre casa,din bucatarie spre sufragerie. Si asta pentru ca mersul pe jos imbunatateste aportul de oxigen la nivelul tesuturilor cutanate, topeste grasimile, contrastand cu retentia de lichide.
O a treia metoda vizeaza partea cosmetica a luptei impotriva celulitei. Fa un dus caldut si frictioneaza bine pielea, pentru a indeparta celulele moarte. Apoi, alege o masca corporala pe baza de argila sau o crema anticelulitica, maseaza bine cu ea zonele cu probleme, iar apoi impacheteaza-le in folie de plastic. Astfel, proprietatile acestor produse vor fi potentate si vor actiona mult mai bine.

Sursa: Timpul.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *