Actualitate

Soluții la cheie de la StarNet pentru un business de succes!

Încă de la fondarea sa, StarNet face legătura dintre oameni și ultimele tehnologii pentru că, în fond, fiecare, indiferent de viziuni și pasiuni, are aceleași necesități existențiale: plăcerea de a împărtăși succesul și experiențele, nevoia de a conecta și a fi conectat cu cei din jur, oriunde și oricând. Fiecare își dorește să comunice fără limite și să fie mereu la curent cu tot ce se întâmplă și, de ce nu, să transforme visul propriu într-un business cu renume.

Fie că ești la început de drum sau ai o afacere în plină dezvoltare, StarNet este un partener care oferă soluții complete de business: Soluții de telefonie fixă integrate prin stații fizice și virtuale, Internet de bandă largă și soluții Wi-Fi, Servicii de televiziune interactivă: IPTV și CATV, Fax standard și fax virtual, Antivirus, Transport Date Vlan, Transport Date Dark Fiber, Soluții Data Centru: servere virtuale, hosting, cloud etc.

Cu un singur abonament de la StarNet, dezvolți și susții toată afacerea ta, pentru că ai servicii integrate:
• conexiuni stabile și viteze de transfer de 250 Mbps pentru o dezvoltare strategică a afacerii
• 400 minute naționale și 100 minute mobile la 4 numere de telefoane pentru promovarea business-ul la distanță
• televiziune interactivă cu canale TV multiple pentru o gândire diferită, pro activă și inovativă
• 10 numere internet cu 5 apeluri consecutive pentru ca toți clienții tăi să fie deserviți eficient
• fax virtual și HS Advanse
• toate acestea securizare de 10 Licențe Antivirus, pentru că securitatea informaţiilor este prioritatea decidenţilor de business.

StarNet, este mai mult decât un operator telecom, este un partener de încredere aproape de tine datorită prezenței în 15 orașe din țară. Alături de clienții săi, cu pasiune, dedicație și concentrare, StarNet deschide o lume plină de posibilități și oportunități capabile să dezvolte orice afacere într-un brand de succes și orice viziune de afaceri în realități!

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *