Actualitate

(SONDAJ) Moldovenii au încredere în Partidul Nostru, Platforma DA, PSRM, PPEM. Maia Sandu și Leancă, aleși pentru funcția de premier

Respondenții au încredere egală, 4 la sută, în Vladimir Voronin, Iurie Leancă, Andrei Năstase și Marian Lupu. Următorul în clasament se află Dorin Chirtoacă, cu 2 %. La coada clasamentului se află Mihai Ghimpu, Vlad Filat și Oazu Nantoi, cu 1 la sută. 

Cetățenii R. Moldova evită să meargă la teatru, cinema, muzeu sau la vreun concert. 

88% din cei chestionați consideră că R. Moldova merge într-o direcție greșită

56% din persoanele chestionate susțin că nu sunt mulțumiți de situația economică din țară, iar 2% nu știu care este de fapt situația economică din țara noastră.

Dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri parlamentare, cetățenii ar vota pentru partidul Nostru (16%), Platforma demnitate și Adevăr (12%), PSRM (10%), PPEM (7%), PCRM (7%), PDM (6%), PL (5%). Potrivit sondajului, PLDM ar obține 2% din voturile cetățenilor.

Potrivit sondajului, cetățenii ar vrea pentru funcția de premier pe fostul ministru al Educației, Maia Sandu.

Sondajul este reprezentativ, iar cei chestionați au vârsta peste 18 ani și vin din 164 de localități din țară. Sondajul a fost realizat pe un eşantion de 1160 de persoane, de peste 18 ani, din 164 de localități și a fost finanțat de Soros-Moldova.

sursa: timpul.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *