Social

Sora copilei decedate la Comrat este în reanimare, iar părinții în stare gravă: S-a lansat colectare de fonduri

Sora copilei de 12 ani, decedată în urma accidentului de la Comrat, se află în secția de reanimare, la o instituție medicală din Chișinău. Deputatul Adunării Populare, Alexandr Tarnavski, a anunțat că liceul pe care îl frecventează copila a lansat colectare de fonduri, pentru a-i sprijini familia, transmite Realitatea.md.

Conform sursei citate, și părinții copilelor au suferit enorm în timpul impactului. Liceul Nikolai Tretiakov din Comrat a anunțat că va aduna bani pentru a-i ajuta.

„Cer tuturor să demonstreze compasiune și milă, iar oricine are ocazia, să ofere asistența financiară necesară pentru a susține familia afectată”, transmite oficialul.

Informații adiționale despre modul în care poate fi ajutată familia pot fi solicitate directoarei liceului, Polina Pîntea, la numărul de telefon 029823282.

Vă amintim că miercuri seara, la Comrat s-a produs un grav accident. În urma acestuia, 6 persoane au fost transportate la spital, iar o minoră de 12 ani a decedat.

La fața locului, oamenii legii au stabilit preliminar că un tânăr în vârstă de 24 de ani, aflându-se la volanul unui automobil de model BMW, a pierdut controlul asupra volanului și a intrat pe banda de sens opus, tamponând frontal un Renault, condus de un bărbat de 29 de ani. 

În urma accidentului, ambii șoferi, precum și trei pasageri din Renault, o femeie de 35 de ani și copiii acesteia, două minore de 12 și 16 ani, precum și un pasager din BMW de 30 de ani, au fost transportați la spitalul din Comrat, având diverse traumatisme.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *