Chișinău

Șoseaua Muncești va fi reabilitată integral

Lucrările de reparație a șoselei Muncești au început în această vară, însă inițial era vorba de reabilitarea tronsonului dintre Gara Feroviară și str. Lunca Bâcului. Astăzi, Primăria a hotărât ca lucrările să fie extinse până la intrarea în orășelul Sângera, pe alți 7,7 km de drum. Proiectul va fi realizat de compania Genesis, care a finisat recent reparația străzii Mihai Viteazul din centrul capitalei. Cheltuielile vor fi acoperite din contul unui credit de 162 milioane de lei contractat de Primărie pentru reabilitarea străzilor în anul curent.
Precizăm că, în același timp cu reparația șoselei Muncești, au loc lucrări de reabilitarea a bulevardului Dacia, pe tronsonul Aeroport-Porțile Orașului. Proiectul este realizat de Administrația de Stat a Drumurilor și ÎM „Exdrupo”.


 
Primăria a cerut demontarea panourilor publicitare

Dorin Chirtoacă a semnat o dispoziție prin care a solicitat agenţilor economici să demonteze şi să evacueze în termen de trei zile panourile publicitare amplasate pe străzile Mihai Viteazul, Petricani şi Vadul lui Vodă. Dispoziția vizează 20 de companii de publicitate. Măsura este luată în legătură cu efectuarea lucrărilor de reparaţie, lărgire a carosabilului şi amenajare a trotuarelor adiacente pe străzile respective. Primăria precizează că, în cazul neconformării, dispozitivele de reclamă vor fi demontate şi evacuate în mod forţat. 

Timpul.md (I.M.) 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *