Tendințe

Spații de lucru la „feminin”

Iar, în general, micii antreprenori își organizează în apartamentele lor un spațiu de lucru unde să poată fi cât mai productivi.

Astăzi, ne-am gândit să vă prezentăm câteva propuneri de birouri și spații de lucru amenajate foarte feminin și elegant, cu puternice note personale și care asigură un confort psihic optim pentru a fi cât mai productive.

Recomandările specialiștilor pun accentul foarte mult pe nevoia de lumină în această zonă a casei, la fel și pe faptul că această cameră trebuie să fie foarte bine aerisită. În cazul în care biroul este parte integrantă a livingului, încercați să îl amplasați cât mai aproape de o fereastră și să vă asigurați că inclusiv sursele de lumină artificială sunt amplasate corespunzător.

Înveseliți locul pe cât posibil cu ajutorul plantelor sau al imprimeurilor colorate. Construiți-vă o masă din materiale reciclabile, folosiți o culoare atipică sau decorați biroul cu accesorii inedite. Fiți îndrăznețe, doamnelor, și recondiționați un birou din lemn masiv sau din contra, apelați la un mobilier modular care poate fi transformat cu ușurință în spațiu de discuție.

În tot acest timp însă, nu omiteți faptul că locuința dumneavoastră este un întreg și că trebuie totuși să păstrați o linie sau o culoare comună cu stilul ales pentru restul casei.

Timpul Suplimentul Femeia

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *