ActualitateExterne

Sponsorii democraților, scrisoare prin care îi cer lui Biden să se retragă

Un grup de lideri de afaceri, sponsori ai Partidului Democrat, i-au trimis vineri președintelui Joe Biden o scrisoare prin care îl îndeamnă să se retragă , ca urmare a prestației sale slabe la dezbaterea cu Donald Trump, informează The Washington Post.

Începând de vineri dimineață, scrisoarea a fost semnată de 186 de sponsori care s-au declarat îngrijorați cu privire la viitorul țării.

“Credem că nimic mai puțin decât democrația americană este în joc în noiembrie și riscăm o pierdere devastatoare”, se arată în scrisoare.

Grupul, care este format din lideri la nivel înalt ai unor organizații din întreaga țară, se alătură unei liste tot mai mari de persoane care fac presiuni asupra actualului președinte să se dea la o parte și să ofere altcuiva o șansă în toamnă.

Panică în rândul democraților

După prestația slabă a lui Biden la dezbaterea cu fostul președinte Trump de joia trecută – în care a fost lipsit de energie, a avut o voce răgușită și a părut să-și piardă șirul gândurilor – a existat o panică generalizată în rândul democraților cu privire nu numai la capacitatea președintelui de a-l învinge pe Trump în alegerile din această toamnă, ci și la capacitatea sa de a îndeplini rolul de președinte pentru încă patru ani.

Biden și echipa sa au insistat că nu se va retrage.

 

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Adrian Popa

Adrian Popa a urmat mai multe programe de formare academică în țară și străinătate, are pregătire în domeniile științe politice, relații internaționale și studii de securitate.

1 comentariu

  1. Democratii au pariat pe gloaba nepotrivita, motiv pt care vor pierde alegerile. Ceea ce este evident pt tot mapamondul, nu este evident pt un grup de bogatasi americani care il sustin financiar pe Biden.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *