Actualitate

Sportivii, Zalina Marghieva și Alexandru Șpac, ce au reprezentat Molova la RIO au revenit în țară (FOTO)

La olimpiadă, atleta Zalina Marghieva a prezentat un rezultat de 73,5 metri la aruncare, asigurându-și locul V în clasament. Aceeași reușită a obținut-o și halterofilul Alexandru Șpac, cu un total de 347 de kg l-a poziționat al V-a la categoria de 77 kg. Ambii au avut o prestație frumoasă la JO, reușind să obțină printre cele mai bune rezultate pentru R.Moldova. 

Cu un rezultat modest, polițista de frontieră Natalia Stratulat s-a impus la proba ”aruncarea discului”, aceasta a revenit în țară acum câteva zile.
Colegii şi conducerea Poliţiei de Frontieră vă adresează urările de sănătate, bucurii, forțe, răbdare și succese în obținerea de noi performanțe în activitatea sportivă.

La Jocurile Olimpice au participat 23 de sportivi moldoveni. Ministerul Tineretului și Sportului (MTS) a cheltuit pentru pregătirea sportivilor moldoveni de Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro (Brazilia, 5-21 august) peste 45 de milioane de lei, a declarat în cadrul unei conferințe de presă, șeful Direcției sport de performanță din cadrul MTS, Vitalie Savciuc

Timpul.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *