Actualitate

StarNet a lansat un nou site

Portalul și-a păstrat stilul corporativ dar a devenit mai prietenos, comod, interesant și informativ. Site-ul nou a fost elaborat pe baza experienței acumulate de-a lungul anilor. El conține informații comprehensive despre serviciile oferite tuturor categoriilor de clienți, de la persoanele fizice la cele juridice, cu promoții și oferte speciale.

S-a acordat o atenție deosebită la realizarea unei navigări comode și crearea unor rubrici ”utile” cu informații despre servicii, suport, tarife și răspunsuri la întrebările frecvente. De asemenea, clienții își vor găsi ușor cabinetul personal pentru o gestionare mai bună a contului și serviciilor. Site-ul nou este un canal nou de îmbunătățire a deservirii clienților și a unui dialog eficient între companie și abonați. Site-ul este lansat odată cu începutul promoției de toamnă – ”Ofertele care fac dreptate!”.

Compania a luat în considerație ofertele existente la alți operatori și de dragul dreptății, pentru a vă scăpa de dilemă și greutatea alegerii, le-a unit într-o sinură ofertă. De aceea în decursul întregului anotimp de toamnă, doar la StarNet beneficiați de – abonamente de la 60 de lei, conectare gratuită, echipamente Wi-Fi și TV cadou.

Publicitate

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *