Externe

Statistici reale (XXX) Ce se întâmplă în Rusia? Doar 6% din cetățenii ruși au fost peste hotare timp de 1 an. 32% sunt ferm convinşi că Soarele se roteşte în jurul Pământului

Probabil din acest motiv politicienii ruşi promit alegătorilor că vor face orice, doar că peste 10 ani. Dacă se vor menţine ritmurile actuale de extragere a zăcămintelor naturale, atunci rezervele de petrol, uraniu, cupru şi aur se vor epuiza în 2015, iar cele de gaz – în maximum 25 de ani. Dintre resursele rentabile vor rămâne doar pădurile.

În Rusia, doar 16,7 milioane de oameni au paşapoarte. Anul trecut, doar 6% din populaţia Rusiei au fost peste hotare.

Instanţele de judecată au emis în primele luni ale acestui an 185 mii de decizii care interzic datornicilor să părăsească teritoriul Federaţiei Ruse.

Potrivit unui sondaj de opinie, cetăţenii ruşi au fost interesaţi în mod special de două subiecte importante din viaţa statului: obţinerea dreptului Federaţiei Ruse de a organiza Campionatul Mondial de Fotbal în 2018 şi rochia cumpărată de actriţa Anastasia Zavorotniuc.

37% din cetăţenii ruşi susţin că artistul lor preferat este umoristul Evgheni Petrosian. 32% din cetăţeni sunt ferm convinşi că Soarele se roteşte în jurul Pământului. Cel mai vândut produs în 2010 a fost bâta de metal cu aparat electroşoc încorporat.

În Rusia, doar nouă persoane din 100 deţin arme înregistrate.

Traducere I.M.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *