Fotbal

Steaua Bucureşti a pierdut primul meci din grupele Europa League

O greşeală impardonabilă a fundaşului Abrudan i-a pus mingea pe tavă lui Joe Cole în secunda 27, iar fostul jucător al lui Chelsea nu a iertat şi a sutat puternic, bătându-l pe Tătăruşanu pentru prima dată în acest meci, spre satisfacţia întregului stadion. Surprinzător, Steaua dă dovadă de stofă de campioană şi revine, Tănase marcând cu o scăriţă peste Reina la capătul unei pase a lui Stancu, în minutul 13. Steliştii continuă ofensiva şi sunt aproape să treacă în avantaj, însă grecul Kapetanos fusese surprins în offside chiar în momentul în care Răduţ îi pasa în gura porţii lui Reina. Jocul începe să scadă în intensitate, cel puţin în cadrul ocaziilor de poartă, Steaua nereuşind să se mai apropie de poarta lui Reina, în timp ce Liverpool a încercat buturile lui Tătăruşanu prin şuturi de la distanţă ale lui Maxi Rodriguez, Babel şi Joe Cole. La pauză, cele două echipe se aflau la egalitate, scor 1-1, scor dătător de speranţe pentru repriza secundă.

Steaua continuă să joace bine în debutul reprizei a doua, însă un fault uşor acordat în careu asupra lui Kyrgiakos a fost transformat în gol de N’Gog, în minutul 55. După schimbarea lui Anghelov cu Bonfim, steliştii nu reuşesc să surprindă deloc în ofensivă, jocul echipei lui Ilie Dumitrescu scăzând evident în ofensivă. Liverpool continuă să preseze şi marchează al treilea gol prin Lucas Leiva, brazilianul reuşind un şut superb de la 25 de metri, care l-a lăsat fără replică pe Tătăruşanu. David N’Gog reuşeşte să facă dubla împotriva Stelei, marcând cu un şut de la 11 metri, fără speranţe pentru Tătăruşanu, după ce a driblat trei fundaşi stelişti.

Astfel, Steaua pierde cu scorul de 1-4 şi ocupă ultimul loc în grupa sa în Europa League, după ce Napoli a remizat cu Utrecht, scor 0-0.

Sursa: onlinesport

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *