Internațional

Steaua Bucureşti – prima victorie după 4 ani!!!

Steaua – Utrecht 3-1 (1-1)

Marcatori: Gardoş, 29, Stancu, 52 şi 53 / Mertens, 32

Steaua: Tătăruşanu, Martinovic, Gardoş, Geraldo, Latovlevici, Nicoliţă, Ricardo Gomes, Apostol (Bicfalvi, 46), Tănase (Szekely, 83), Surdu (Angelov, 87), Stancu.
Antrenor: Marius Lăcătuş

Utreht: Vorm, Cornelisse, Schut, Wuytens, Neşu, Demouge (De Kogel, 80), Silberbauer, Lensky, Mertens, Van Wolfswinkel, Duplan (Danso, 80).
Antrenor: Ton du Chatinier

Arbitru: Stanislav Suhina (Rusia)
Avertismente: Ricardo Gomes, 11, Nicoliţă, 19, Martinovic, 38 / Neşu, 21, Wuytens, 90

4 noiembrie. Bucureşti. Stadion Steaua.10.000 spectatori.

Steaua a trecut peste primul “hop” din programul infernal pe care îl are de parcurs săptămâna aceasta şi, în deosebi, cea viitoare, în care urmează să se confrunte de două ori cu Rapid Bucureşti. După primele trei etape din grupa K, Utreht, adversara de joi a Stelei, a părut a fi veriga slabă a grupei, în pofida victoriei cu noroc în meciul cu Steaua din Olanda.

Aflată pe ultimul loc în grupă, înaintea rundei a patra, Steaua avea nevoie doar de victorie în disputa cu olandezii pentru a mai prinde “trenul de primăvară”. Deja în prima jumătate de oră a meciului, gazdele au trecut în câteva rânduri pe lângă deschiderea tabelei, primul gol a fost înscris doar în minutul 29, când Gardoş a marcat cu mult noroc.

Bucuria roş-albaştrilor a durat însă foarte puţin, or, peste doar trei minute Utreht a reuşit egalarea, după ce Mertens a executat impecabil o lovitură liberă. Scor la pauză 1-1.

În mitanul second, şi-a intrat în rol, golgeterul echipei lui Marius Lăcătuş, Bogdan Stancu. “argintul viu” al atacului stelist a reuşit să înscrie de două ori în doar două minute, şi a stabilit scorul final al meciului – 3-1. De remarcat că în minutul 75, centralul rus Suhina, parcă şi-ar fi pus ochelari şi nu a observat faultul evident al lui Schut asupra lui Romeo Surdu, în careul oaspeţilor, şi nu a dictate penalty pentru echipa românească.

Un aport considerabil în sporirea şanselor bucureştenilor la calificare l-a adus, în Anglia, “cormoranul” Steven Gerrard, care a marcat un hat-trick pentru Liverpool în meciul cu italienii de la Napoli, scor 3-1, şi a ajutat indirect formaţia din Ghencea în lupta pentru locul doi în grupă.
În etapa a cincea (2 decembrie), Steaua va găzdui pe Liverpool, iar Utreht va juca cu Napoli în Olanda.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *