Ultima oră

Steaua, evacuată la 2 noaptea de pompieri din hotel

Unul dintre managerii Stelei a dezvăluit pe pagina sa de Facebook că, la ora 02:00, în timp ce toată lumea din delegaţia Stelei se odihnea, la hotelul Hilton Kensington a fost declanşată în mod suspect o alarmă de incendiu care a trezit toţi clienţii stabilimentului în toiul nopţii. Pompierii i-au scos afară pe jucătorii şi membrii staff-ului roş-albastru, aşa cum o cere procedura în astfel de situaţii. Cu ochii cârpiţi de somn, românii s-au interesat de motivele pentru care au fost scoşi în frig, la ora 02:00, şi au aflat că este vorba despre un incendiu care a izbucnit la subsolul stabilimentului.
Suspect era însă faptul că, după cum spune chiar unul dintre managerii Stelei, din locul cu pricina nu iesea nici foc şi nici măcar fum. "Am o grămadă de înjurături pregătite, dar nu ştiu cui să le adresez", a scris oficialul stelist pe pagina lui de socializare.

Steaua București joacă în această seară un meci din optimile de finală ale Ligii Europa, împotriva deținătoarei Ligii Campionilor, Chelsea Londra. În meciul tur de la București, românii au câștigat cu 1 la 0.

Timpul md via Prosport

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *