Unirea

Stela Popa: Moldovenii s-au trezit din somnul cel de moarte

Acum vreo 10 ani, puțini erau cei care își arătau în R. Moldova deschis afilierea la România. Și mai puțini erau cei care pe 1decembrie felicitau România sau postau mesaje pro românești și unioniste.

Vă reamintesc, pe vremea lui Voronin, sa vorbești despre România era aproape tabu. Și multi deveniți recent unionisti erau atunci in silenzio stampa.

Existau însă voci la București care spuneau că va veni timpul UNIONISMULUI MINȚII. Și timpul acesta este tot mai aproape.

Constat ca în acest an, FB este mai plin ca niciodată de români basarabeni care își arată deschis dragostea pentru Romania.

Se pare că multora le-a ajuns cuțitul la os și nu mai cred în povesti cu zane! Bine si asa.

Măcar în al 12-lea ceas, dar tot e bine ca ne trezim. Unionismul minții, unionismul inimii, unirea pragmatica – orice ar fi, numai sa nu ne mai prindă și viitorul deceniu neuniți. Așa sa ne ajute Dumnezeu!

Stela Popa

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


comentarii

  1. Daaaa, s-au trezit 35% cel mult. În rest pro… Ce armă eficientă e propaganda dacă găsește pro… perfect. „Independență, neutralitate și statalitate” cât mai grele vă doresc, pe măsura „caracterului, determinării și inteligenței” de care dați dovadă!

  2. Interesant , oare își dorește PAS-ul și guvernarea lui cu adevărat Reunirea Basarabiei cu Patria -Mamă?? Dacă daaa — atunci e logic să contribui cu ceva , spre exemplu , la toate posturile TV , pe la diferite mass-media , promovezi Originea Românească a Basarabenilor, le explici oamenilor ,că Rușii ne-au amăgit atunci în 1940 , când ne-au numit cu o “năție” diferită de cea Română, “Moldoveni” ! Dar ce face PAS împreună cu doamna Președinte???Preferă să aștepte sondaje , care a-r arăta , că Moldovenii “s-au trezit” și vor Unire ??? Răspunsul este evident, că acești ” adepții sondajelor ” de răul fotoliilor sunt gata să promoveze în continuare statul ista artificial și eșuat , Republica Molotova, și susținerea aia de “nație maldavenească” !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *