Bună Dimineața

Sticla băută şi ţara vândută!

Atunci, înainte de alegerea (eşuată) a şefului statului, întrebam mai mulţi politicieni cine se va face vinovat dacă nu va fi ales şeful statului. Răspunsul lui Muntean a fost următorul: „Vina va fi a Alianţei… Lupu nu are dreptul să candideze mai mult de o singură dată. Spuneţi-mi măcar o persoană din istoria recentă a SUA care, pierzând alegerile prezidenţiale, ar fi fost înaintat încă o dată. Nu-i aşa candidatură, eu vă spun”. De fapt, este o aşa candidatură. Am demonstrat-o, dar Muntean nu s-a mai ţinut de cuvânt.

Exact cu o lună în urmă, i-am scris un mesaj pe Facebook candidatului PCRM la funcţia de primar al capitalei, Igor Dodon, în care mă (îl) întrebam de ce comuniştii nu se ţin de cuvânt şi cum vor ei să obţină votul cetăţeanului, dacă un simplu pariu nu-l pot onora. Dodon mi-a promis că îi va transmite colegului său despre datoria pe care o are. Patru oameni „au apreciat aceasta”. El a mai adăugat: „Personal fac tot posibilul să mă ţin de cuvânt în ceea ce depinde de mine”.

… Doi comunişti, două promisiuni şi niciuna onorată. Dacă ei nu se ţin de cuvânt când e vorba de un coniac, cum să-i credem că vor scoate ţara din mizerie? Mai degrabă vor bea coniacul şi vor vinde ţara!

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *