Social

Știri pe scurt! Fără presă la alegerea președintelui FMF

Cel puțin, așa a declarat Victor Daghi, secretarul FMF. În cadrul acestui congres urma să fie ales președintele FMF.

3000 de elevi vor participa la olimpiadele republicane

Aproape trei mii de elevi din țară vor participa anul acesta la olimpiadele republicane la disciplinele de studii.
Cele 17 olimpiade vor avea loc în lunile martie-aprilie curent, la Chişinău și Comrat. Participarea la olimpiadă va fi evaluată de către cadre didactice performante din învățământul preuniversitar și universitar. Potrivit Metodologiei de organizare și desfășurare a examenelor de absolvire în clasa a IX-a și a XII-a, deţinătorii diplomelor de gradul I, II şi III la olimpiadele republicane, organizate de către Ministerul Educaţiei, vor fi scutiți de examenul de absolvire la disciplina respectivă.
Timpul.md

Echipa națională tânără a României, pregătită pentru meciul amical cu R. Moldova

Antrenorul echipei naţionale de fotbal (tineret) a României, Emil Săndoi, a anunţat lotul de jucători pentru partida amicală cu selecţionata R. Moldova, care va avea loc miercuri, 6 februarie, pe Stadionul „Sheriff” din Tiraspol. Delegația României a sosit ieri în R. Moldova.

Biserica rusă, nemulțumită de Legea nediscriminării

În cadrul Sfințitului Sobor Arhieresc al Bisericii Ortodoxe Ruse, Patriarhul Chiril s-a arătat îngrijorat de impactul negativ pe care îl are Legea privind egalitatea de şanse asupra integrității morale și spirituale a societății. „Biserica Ortodoxă observă în unele prevederi stipulate de Legea privind egalitatea de şanse drept un pericol pentru integritatea morală și spirituală a societății”, a declarat Patriarhul Moscovei și întregii Rusii.

Încălcări depistate în cadrul a două companii de taxi

În cadrul acțiunii „Transport sigur”, Poliția rutieră verificat două companii de taxi din Chișinău. În urma controlului efectuat, au fost depistate mai multe abateri de la prevederile legislației. În cadrul acestei acțiuni vor fi verificate și alte companii.

Victor Crudu a luat pălăria de bronz

La Festivalul Internațional de Caricatură „Knokke-Heist” 2013, care s-a desfășurat în Belgia, cetățeanul R. Moldova Victor Crudu a luat pălăria de bronz (locul trei). La concurs au participat peste șapte sute de caricaturiști din 67 de țări, cu un total de 1978 de caricaturi trimise, 1253 digitale și 725 pe hârtie.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *