Politică

Streleț se laudă că urmează a doua parte a investigației Kroll

În cadrul unui briefing organizat astăzi, Streleț a spus că a remis opinia sa la BNM prin care a solicitat ca să fie semnat în termeni cât mai restrânși contractul cu compania Kroll, scrie Deschide.md.

„Negocierile directe cu compania Kroll s-au finalizat cu succes. Rezultatul care mi-a fost prezentat de Banca Națională ca președinte al Comitetului Național pentru Stabilitate Financiară este unul satisfăcător pentru Republica Moldova. Condițiile sunt avantajoase. Eu cred că e vorba de zile, cred că suntem la faza finală. E vorba de zile în care urmează să fie semnat acest contract și pus în aplicare imediat”, a spus Streleț.

Premierul a mai adăugat că acest contract va fi semnat între companie și Banca Națională a Moldovei, însă contractul va fi discutat și în cadrul Comitetului Național pentru Stabilitate Financiară care are un caracter de consultare.

Amintim că la începutul lunii septembrie prim-ministrul, Valeriu Streleț a declarat că contractarea companiei Kroll, pentru a trece la ce-a de-a doua etapă de investigare este tărăgănată din cauza că „compania cere exagerat de mulți bani”.

sursa: infomoldova.net

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *