Social

Strigăt de disperare! Un tânăr are nevoie urgentă de ajutor: A fost grav rănit, după ce a fost lovit de un automobil

A fost victima unui accident rutier, iar acum se află în stare gravă la Institutul de Urgență. Este vorba despre tânărul în vârstă de 27 de ani, Cristian Staver, care a ajuns la spital după ce a fost lovit de o mașină în timp ce circula pe motocicletă.

Tânărul are nevoie urgentă de intervenții chirurgicale în Germania, însă pentru aceasta sunt necesari circa 300.000 de euro, bani pe care familia nu-i are, transmite Echipa.md.

„A trecut printr-o operație chirurgicală și numeroase proceduri chinuitoare. După atâta timp de luptă pentru viață, am fost anunțați că doar o operație în Germania îi mai poate salva viața. Costul operației este de peste 300.000 euro, o sumă cu adevărat colosală pentru că este nevoie urgent de ea”, a scris mama băiatului, pe pagina de Facebook.

Astfel, prin urmare, apelează la generozitatea și compasiunea oamenilor cu suflet mare, cerând sprijin atât din punct de vedere financiar, cât și moral: „Venim cu marea rugăminte să ne fiți alături în aceste momente cumplite și să ne ajutați cu suport financiar. Prea mult chin pentru un suflet atât de tânăr”.

Mai jos sunt datele bancare pentru cei care vor și pot să-l ajute pe Cristian Staver.

Menționăm că tragicul accident, în urma căruia Cristian a fost rănit, s-a produs pe 9 iulie, pe strada Calea Ieșilor din Capitală. Potrivit poliției, tânărul circula pe motocicletă, moment în care a fost lovit de un Volkswagen, condus de un șofer de 20 de ani. În urma impactului, Cristian a suferit diverse traumatisme și a fost transportat de urgență la spital.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *