Social

Strigător la cer! Și-a abandonat bebelușul pe un câmp din România: Autoritățile au identificat femeia

Angajații Primăriei din Șeica Mare, județul Brașov, România, au găsit în dimineața zilei de 7 martie un bebeluș de numai șase luni, abandonat în câmp, la marginea satului Boarta.

Potrivit primarului, aceștia mergeau să efectueze o serie de lucrări publice în zonă și au văzut copilul din camionetă, pe marginea drumului, transmite Nordnews.md.

Bebelușul era îmbrăcat gros, dar așezat pe pământ și lângă el a fost lăsată și o sticlă cu lapte. Angajații Primăriei au luat micuțul, au anunțat autoritățile și au reușit și identificarea mamei, care încerca să fugă.

Astfel, potrivit polițiștilor, este vorba despre o fetiță de cinci săptămâni care a fost abandonată de mama ei, o tânără în vârstă de 22 de ani din localitatea Târnava.

Aceștia spun că, în jurul orei 09.30, un bărbat a sesizat polițiștii Postului de Poliție Șeica Mare cu privire la faptul că a găsit un copil mic, într-un șanț de pe marginea DJ 141A, la intrarea în localitatea Boarta.

La fața locului, polițiștii au constatat că este vorba despre o fetiță de vârstă fragedă, mama acesteia fiind identificată și depistată în foarte scurt timp.

Este vorba despre o tânără în vârstă de 22 de ani, din localitatea Târnava. Mama și fiica au fost transportate la Spitalul Municipal Mediaș, fetița în vârstă de cinci săptămâni rămânând internată. Reprezentanții DGASPC au fost anunțați cu privire la cele constatate de către polițiști, care au declanșat verificări în vederea stabilirii situației de fapt și aplicării măsurilor legale în consecință, transmit polițiștii.

De asemenea, reprezentanții Ambulanței Sibiu spun că o ambulanță din Mediaș a ajuns la Poliția din Șeica Mare pentru a prelua fetița. Potrivit acestora, starea medicală a fetiței era relativ bună, fără mărci vizibile traumatice și fără semne de hipotermie.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *