Actualitate

Studii în România: Astăzi și mâine se depun dosarele la Chișinău

Comisia mixtă va activa în perioada 13-14 iulie, între orele 9:30 și 18:30, cu o pauză de prânz de la 13.00 la 15.00 .
Dosarele pentru admiterea la universitățile din Romania pot fi depuse la sediul aceleiași instituții în zilele de 22, 23, 25 și 26 iulie, conform aceluiași orar.

Admiterea se va face în ordinea mediilor calculate conform metodologiei anunțate, iar ordinea depunerii dosarelor nu este relevantă.
Ambasada României la Chișinău recomandă candidaților interesați să evite aglomerația din primele ore de funcționare ale Comisiei. Totodată, urează succes tuturor tinerilor şi mulțumește anticipat autoritățilordin Republica Moldova pentru sprijinul acordat în vederea desfășurării în cele mai bune condiții a acțiunii de depunere a dosarelor.
Pentru tinerii din nordul țării Comisia Mixtă va avea program și la Bălți. Pe 15 și16 iulie vor putea fi depuse dosarele pentru învățământul liceal şi, respectiv, în perioada 18-20 iulie – pentru învățământul superior. Ambele sesiuni se vor desfășura la sediul Universității „Alecu Russo”, din Bălți.

Amintim că pentru anul de studii 2016-2017, România oferă pentru cetățenii moldoveni 1570 de burse pentru învățământul liceal, 3190 de burse pentru studii universitare și 700 de burse la master. 

radiochișinău.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *