Internațional

Stuttgart a tinut-o in corzi pe FC Barcelona in optimile Champions League

Echipa germana de fotbal VfB Stuttgart a remizat, scor 1-1, in disputa cu Barcelona de pe teren propriu, contand pentru optimile de finala in Champions League, nemtii conducand tabela dupa prima repriza.

Gazdele au deschis scorul prin internationalul german de origine braziliana Cacau, in minutul 25 al meciului, iar oaspetii au reusit egalarea prin suedezul Zlatan Ibrahimovici, la sase minute dupa debutul mitanului secund.

Antrenorul formatiei germane, Christian Gross, afirma ca acest rezultat nu avantajeaza echipa sa in perspectiva returului de pe Nou Camp. "Am facut o prima repriza de nivel inalt, insa nu am fost capabili sa continuam la fel si in partea secunda. Acum trebuie sa facem un rezultat bun la Barcelona, dar nu putem fi prea optimisti pentru meciul retur", a afirmat timonierul.

Intr-un alt meci al serii, Bordeaux s-a impus, cu un scor la limita, 1-0, in Grecia, intr-un meci cu Olympiakos Pireu, fosta adversara al echipei Sheriff Tiraspol din play-off-ul Champions League. Elenii au inceput partida mai activ si au avut 2-3 ocazii periculoase, dar francezii nu au permis gazdelor sa-si faca jocul. Mai mult, in prelungirile primului mitan, lidera campionatului francez au marcat unicul gol al partidei, cand Ciani a inscris cu o lovitura de cap.

Meciurile-retur vor avea loc la 17 martie.

Foto: prosport

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *