Moldova

Sunt electricieni și secretari de profesie, dar vor să obțină un egal cu Moldova

Din lotul echipei San Marino delegat pentru meciul cu Moldova, doar 3 jucători sunt profesioniști. Restul jucătorilor de profesie sunt bucătari, electricieni sau secretari. Aceștia de dimineață merg la serviciu, iar seara joacă fotbal.

,,Nu avem nicio scuză dacă nu ne impunem în meciul cu San Marino. De 7 ani a pierdut în continuu, nu a reușit nici măcar un meci egal, dar întotdeauna meciul pleacă de la 0-0. Tratăm meciul cu San Marino ca oricare alt meci”, a declarat selecționerul Moldovei, Gabi Balint.

Doi jucători din componența ,,naționalei” San Marino (Bollini și Mazza) nu vor juca cu Moldova, din motiv că au probleme la locul de muncă.

Ultima dată echipa națională de fotbal a statului San Marino a câștigat un meci la 28 aprilie 2004, cu Liechtenstein, scor 1-0. Pentru San Marino, în ultimii 20 de ani, rezultatele pozitive au însemnat o victorie și trei remize (cu Turcia, Letonia și Liechtenstein), dintr-un total de peste 100 meciuri jucate.


În grupa E a preliminariilor pentru Euro 2012, San Marino se află categoric pe ultimul loc cu niciun gol marcat și 49 goluri primite în decursul a 9 meciuri. ,,Mi-aș dori să marcăm în partida cu Moldova, însă un 0-0 ar fi un rezultat foarte bun pentru noi”, a declarat selecționerul echipei statului San Marino, Giampaolo Mazza.

Partida Moldova – San Marino se va disputa marți, 11 octombrie la stadionul Zimbru, cu începere de la ora 21:00. Partida va fi transmisă în direct de postul public de televiziune.

Timpul.md (Radu Lisița)

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *