Internațional

„Sunt ultima mea șansă de supravețuire”. Mihail Saakașvili cere să fie tratat în Polonia și spune că medicii nu au voie să îl viziteze

Fostul președinte al Georgiei, Mihail Saakașvili susține că medicii nu au voie să îl viziteze. De asemenea, el a transmis o scrisoare presei internaționale, în care cere să fie tratat în Polonia.

Ex-liderul de la Tbilisi intenționează să se adreseze la CEDO, în caz contrar. Anterior, se anunța că acesta a slăbit cu aproximativ 50 de kilograme, după greva foamei și intoxicații cu metale grele, transmite Realitatea.md.

Saakașvili afirmă că administrația actuală a Georgiei „nu le permite medicilor polonezi” să îl examineze, transmite libertatea, cu referire la AFP. „Sunt ultima mea șansă de supraviețuire”, susține politicianul.

Verdictul unui grup de doctori adunat de avocatul poporului din Georgia a fost că Saakaşvili nu poate fi tratat în ţară. Autorităţile georgiene, însă, susțin că juriștii ex-președintelui nu au depus cereri oficiale, iar apărătorii lui infirmă acest fapt.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *