CSI / Rusia

„Suntem într-un asemenea hal că am putea pierde dracului Rusia”: Prigojin spune că ar putea avea loc o revoluție ca în 1917

Evgheni Prigojin, liderul grupului de mercenari Wagner, a avertizat că Rusia s-ar putea confrunta cu o revoluție similară cu cele din 1917 și ar putea pierde conflictul din Ucraina dacă elitele țării nu se vor implica serios în acest război, transmite Hotnews.

Ucraina pregătește o contraofensivă menită să împingă trupele rusești înapoi la granițele de dinainte de 2014, când Rusia a anexat Crimeea, a declarat Prigojin.

Ucraina va încerca să încerce să încercuiască Bahmut și să atace Crimeea, a adăugat el.

„Cel mai probabil, acest scenariu nu va fi unul bun pentru Rusia, așa că trebuie să ne pregătim pentru un război istovitor”, a spus el într-un interviu postat pe canalul său Telegram.

Prigojin: „Am putea pierde dracului Rusia”

„Suntem într-un asemenea hal că am putea pierde dracului Rusia – aceasta este principala problemă … Trebuie să impunem legea marțială”, a continuat liderul grupării Wagner.

Prigojin a afirmat că viziunea sa politică este dominată de dragostea pentru patrie și de slujirea lui Putin. El a spus că porecla de „bucătarul lui Putin” este stupidă, deoarece nu știe să gătească, glumind că „măcelarul lui Putin” ar fi o poreclă mai potrivită.

El a declarat că elita rusă și-a protejat proprii copii de luptele din timpul războiului, în timp ce copiii rușilor obișnuiți au pierit pe front, o situație care, a adăugat el, ar putea declanșa turbulențe în Rusia.

Dacă rușii obișnuiți vor continua să își primească copiii înapoi în sicrie de zinc, în timp ce copiii elitei se bronzează în străinătate, a spus el, Rusia se va confrunta cu tulburări asemănătoare revoluțiilor din 1917, care au dus la un război civil.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


1 comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *