CSI / Rusia

Supărată că nu-i acceptă iubitul, o adolescentă a angajat asasini ca să-i ucidă mama. Cadavrul rusoaicei, găsit într-un container de gunoi

O elevă de 14 ani a fost arestată în Rusia, după ce ar fi angajat asasini pentru a-și ucide propria mamă. Agentul imobiliar Anastasia Milosskaya, în vârstă de 38 de ani, a fost bătută și sugrumată până la moarte când a ajuns acasă pe 24 martie.

Anchetatorii susțin că fiica ei de 15 ani, alături de iubit, au conspirat și au ordonat uciderea femeii. Două zile mai târziu, cadavrul lui Milosskaya a fost găsit învelit în plastic, apoi într-o saltea și aruncat într-un container de gunoi. Se spune că mama îi ordonase iubitului să părăsească apartamentul familiei în care locuia, crezând că are o influență proastă asupra fiicei sale, transmite Observatornews.ro.

Asasinii, tot adolescenţi şi ei

Autoritățile ruse bănuiesc că cei doi au ordonat altor doi adolescenți să o omoare pe femeie, în schimbul a 3.650 de lire sterline. Tinerii acuzați au toți vârste cuprinse între 14 și 17 ani. Ucigașii sunt acum într-un centru de detenție pentru tineri, aşteptând să fie făcute investigații suplimentare. Potrivit anchetatorilor, complicii i-au lăsat să intre în apartament și au fost prezenți inclusiv când au atacat-o pe femeie, conform Daily Star

Ucigașii au lăsat cadavrul în același apartament în care locuiau fata și băiatul și s-au întors două zile mai târziu pentru a scăpa de cadavru. Ei au transportat trupul neînsufleţit pe o targă improvizată și l-au aruncat într-un container de gunoi din apropiere. A fost găsit de un portar a doua zi dimineață.

Anchetatorii susțin că fata și prietenul ei intenționau să trăiască din economiile mamei sale. O prietenă a fetei a spus: ”Ea a vorbit despre ura pe care i-o purta mamei ei de multe ori, deși mama ei era o persoană bună, care o iubea”. Bunica a declarat că nepoata se lăsa manipulata de iubitul ei, care venea dintr-o familie cu un istoric dificil. 

Suspecții riscă până la 10 ani de închisoare.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *