CSI / RusiaInternațional

„Super-șoimul” lui Putin îi avertizează pe americani să se teamă de erupția Yellowstone: Vor dispărea de pe fața Pământului

Nikolai Patrușev, secretarul Consiliului de Securitate al Rusiei, a lansat un avertisment delirant pentru Statele Unite, afirmând într-un interviu acordat Izvestia că acestea vor fi șterse de pe fața Pământului în cazul unei erupții a supervulcanului Yellowstone.

„Dacă [Yellowstone] se va trezi, va fi un dezastru fără precedent. Este capabil de erupții de mii de ori mai mari decât cele cunoscute omenirii. Observațiile arată că de-a lungul anilor activitatea vulcanului a crescut, magma din acesta se apropie de suprafață cu viteză mare. Numărul de cutremure din caldera din jur este, de asemenea, în creștere, ajungând la 2.000 pe an”, a declarat el.

De asemenea, vorbind despre consecințele unei erupții, acesta a declarat că „se crede că moartea oricărei vieți în America de Nord este inevitabilă”.

„Cea mai mare parte a populației lumii va avea de suferit din cauza unui lanț de erupții ale altor vulcani, cutremure, tsunamiuri și ploi acide. Dar acest lucru îngrijorează populația Americii, nu politicienii ei”, a continuat acesta.

Oficialul rus îndeamnă la „înțelepciunea populară”

Patrușev, numit „super-șoimul” lui Putin pe probleme de politică externă și oficialul considerat de unii analiști occidentali drept succesorul său aparent, a sugerat țărilor occidentale să fie mai puțin preocupate de găsirea unor noi sancțiuni împotriva Rusiei, și mai îngrijorate de propria siguranță.

„În același timp, în legătură cu Yellowstone-ul lor aș dori să le doresc autorităților americane să-și amintească mai des de înțelepciunea populară. Un proverb englez spune: ”Oamenii care locuiesc în case de sticlă nu ar trebui să arunce cu pietre””, a mai spus acesta.

El a continuat: „Washingtonul, care decide soarta altor state și popoare, ar trebui să-și amintească că la Pompei și vechii romani trăiau bine și nu erau împotriva desfrânării. Apropo, unii din America susțin că, odată cu o posibilă erupție, Europa de Est și Siberia vor deveni cele mai sigure locuri din lume”.

Patrușev încurajează occidentalii să se mute în Rusia

Oficialul rus a mai declarat că în Statele Unite, dar și alte „țări neprietenoase” față de Rusia, există numeroși cetățeni cu o atitudine pozitivă față de țara sa.

„Americanii și europenii respectabili ar putea să ignore propaganda anti-rusă a Washingtonului, să vină în țara noastră și să devină cetățeni ai Federației Ruse, supuși legii ruse și respectului pentru cultura noastră”, a încurajat el.

În acest sens Patrușev a adăugat că numărul persoanelor care doresc să aleagă Rusia ca loc de reședință permanentă este deja în creștere.

„Cei mai mulți dintre ei sunt creștini profund credincioși, care sunt apropiați în spirit de valorile morale și etice care sunt protejate în Rusia, dar au fost de mult călcate în picioare în America”, și-a continuat el pledoaria, adăugând că în ultimul an numărul cetățenilor americani care au primit pașapoarte ale altor țări s-a triplat.

„Mitul celebrului ”vis american” a fost risipit. Astăzi, Statele Unite au alunecat la propriu înapoi în Evul Mediu”, a conchis secretarul Consiliului de Securitate al Rusiei.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *